TË RINJ SHKODRANË, VIZITOJNË NGA AFËR RESURSET E SHKODRËS.Te vizitosh resurset e Shkodres ne nje menyre mjaft te vecante eshte edhe ajo e te udhetuarit me bicikleta. Eshte ky organizimi I rradhes qe ka ftuar te gjith qytetaret te marrin pjese duke mos u ndalur tek mosha apo profesioni etj .

Per te shkuar drejt malit te taraboshit dhe per te shijuar bukurite qe te serviren atje.Ky eshte aktiviteti i pare per vitin 2015 ku pervec shkuarjes ne malin e taraboshit atje do te realizohen shume aktivitete zbavitese si lotari, muzike, aktrim poezi etj Ky eshte viti i katert qe realizohet rradhazi, ku te gjith ata qe kane deshire mund edhe te behen pjese e kesaj nisme te realizuar nga The door .

[iframe width=”300″ height=”510″ src=”//www.youtube.com/embed/wvw9TeoZ9nY” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
PUBLICITET