Kete te enjte, ambasadorja e Shteteve te Bashkuara te Amerikes Yuri Kim ka vizituar Shkodren. Ambasadorja Kim eshte pritur nga kryebashkiakja Voltana Ademi ne zyren e saj.

Ky eshte komunikimi i dyte mes ambasadores Kim dhe kryetares se bashkise Ademi ne pese muajt e fundit.

Informacioni ne perditesim …