Delegacioni i qeverise te Malit te Zi ka mberritur ne Shkoder ndersa pritet te vije edhe kryeministri malazez Dushko Markoviq.

Do zhvillojne nje takim te perbashket me qeverine shqiptare. Fillimisht do jete ceremonia e pritjes perpara hotel “Colosseo”.

Me pas do vijoje takimi per firmosjen e disa marreveshjeve tek fototeka Marubi.

Pas marreveshjeve do zhvillohet tek hotel “Colosseo” Forumi i Bizneseve mes Shqiperise dhe Malit te Zi. Ne Shkoder ka masa te rrepta sigurie.

PUBLICITET