Kryeministri Edi Rama njëherësh edhe kreu i PS ditën e nesërme do të mbledhë deputetët dhe kandidatët për deputetë.

Mbledhja zhvillohet në kuadër të fushatës elektorale, që tashme me marrëveshjen e re është shtyrë me një javë, në 25 qershor. Takimi i Ramës me deputetët vjen pas marrëveshjes me kryetarin e opozitës Lulzim Basha,marrëveshje të cilën e futi PD në zgjedhjet. Nga marrëveshja, gjithashtu parashikohen edhe 6 ministra teknik dhe disa drejtori, si garanci për opozitën për zgjedhje të lira dhe të ndershme.