Pasditen e se dieles eshte mbledhur shtabi i emergjencave te prefektures se qarkut Shkoder ku eshte diskutuar situata aktuale e krijuar nga permbytjet.

Prefekti Millja ka deklatuar se :Kemi nje shqetesim qe lidhet me banore te cilet nuk jane ndihmuar.Krybashkiakia Ademi ka kerkuar listen e familjeve qe jane ankuar.

Ademi:Kam kerkuar gjitha mediat te jene ne takim pasi kam nevoje te bej transparence me qytetaret e Shkodres.Do jemi serish ne emergjence prandaj duhet shpallja e saj.

Ne kemi bere sapo ka nisur permbytja evidence te gjese se gjalle ne territor ne menyre qe te ndihmojme ne kohe.Qeveria ka sjelle 143 ton koncentrat

Ademi ka ngritur tonet duke theksuar se :”askush te mos guxoj te ngre akuza per korrupsion.Qe nga une dhe deri tek fundi i administrates jemi 24 ore ne sherbim
Dhe jo dy dite si turiste.Ne jemi transparent dhe cdo gje eshte e pasqyruar ne letra.

Sillni prokurorine, Kontrollin e Shtetit e deri tek sekretarja e partise per kontroll,perveç dhendurve dhe baxhanakeve tuaj na percillni cdo ankese.Mos guxoni te vini ne territor si turist ne toke te thare nga uji dhe te nxisni debat se njerezit kane hallet e tyre.Do vijme me gjedhet ti ushqejme me bar para prefektures.

Prefekti Millja eshte pergjigjur duke thene se po beni vetem detyren ndersa ka theksuar se kjo tryeze nuk duhet te gjeneroj politike.