Numri i përgjithshëm i personave të infektuar me koronavirus në botë ka tejkaluar shifrën 12 milionë, për një total vdekjesh prej 550 mijë

SHBA kryesojnë renditjen e pandemisë me 132 mijë viktima, e ndjekur nga Brazili, India dhe Rusia.

SHBA në 24 orët e fundit ka regjistruar 55 mijë raste të reja Covid, për një total infeksionesh prej më shumë se 3 milionë.

Shteti Texas arriti një rekord të ri ditor të vdekjeve të lidhura me koronavirusin: 98 në 24 orë. Numri i përgjithshëm i viktimave aty është përkeqësuar në 2813 ndërsa rastet Covid janë 220 564.