Një makinë ‘Golf 5’ është përfshirë nga flakët ditën e sotme në hyrje të tunelit të Kalimashit.Makina vinte nga Mitrovicës.

Menjëherë drejt vendit të kanë shkuar policia dhe zjarrfikësit të cilët kanë bërë neutralizimin e flakëve.

Të gjithë personat që gjendeshin në makinë për fat të mirë nuk kanë pësuar asnjë lëndim.
Bashkë me pronarin e mjetit, pasagjerë ishin dy femra dhe një mashkull.