Një makinë ka marrë flakë në ecje e sipër pranë konviktit të studentëve të Universitetit “Aleksandër Xhuvani”.Nga informacionet e apra mësohet se nuk ka të lënduar

Policia ndodhet në vendin e ngjarjes dhe po punon për të zbardhur shkaqet.