Një person ka marrë një mesazh paralajmërues, me një mënyrë, jo të zakonshme në Krujë.

Një plumb i qëlluar nga jashtë, ka ngecur në murin e banesës së tij. Pas këtij konstatimi, menjëherë ka denoncuar në Polici.

Pas këtij mesazhi,ka reguar  Komisariati i Policisë Krujë
Informacion paraprak.
Më datë 25. 07. 2018, shtetasi F. Gj., kallëzon se ka konstatuar në faqen e murit të banesës së tij një shenje plumbi dhe dyshon se

është qëlluar me armë në drejtim të banesës. Po punohet për sqarimin e rrethanave të ngjarjes.