Me nje salle te mbushur plote, ku duket se interesimi I banoreve te M.M adhe, per tu takuar me te zgjedhurit e tij , pikrisht pak dite pas zgjedhjeve, ka qene ne lartesine e duhur.

Duket se problematikat kryesore , te cilat tashme prej 27 vitesh nuk ndryshojne teme , si mungesa e ujit te pijshem ne nje pjese te mire te fshatrave, ndertimi I rrugve rurale, por edhe punesimi mbeten gjithnje teme diskutimi , ndaj ne fjalen e tij deputeti Paulin Sterkaj u ka kerkuar qytetarve te jene konkret ne kerkesat e tyre, nderkaq ne fjalen e tij ministry I jashtem Ditkimir Bushati eshte ndaluar. Per kryetarin e bashkise Tonin Marinaj mjaft problem te ngritura , natyrisht qe jane te njohura dhe bashkia tashme fale edhe bashkepunimit mjaft efikas me qeverine dhe ministrin e jashtem Ditmir Bushati , problematikat do vijne duke u minimizuar.