Ministri i Brendshëm, Sandër Lleshaj ka vizituar në ambientet e Spitalit Ushtarak 6 efektivët e policisë, të cilët mbetën të plagosur nga protesta e banorëve, banesat e të cilëve preken nga projekti i Unazës së Madhe.

Bashkëbisedimi i Lleshajt me një efektive të plagosur

Sandër Lleshaj: Sa kohë ke në polici?

Efektivja e plagosur: 4 vjet

Sandër Lleshaj: Herë e parë që përballesh me situata të tilla?

Efektivja e plagosur: Ka pasur edhe të tjera, por këtë herë ishte më e dhunshme

Sandër Lleshaj: Të falenderoj për shërbimin dhe të uroj të shërohesh sa më parë. Ju na bëni krenarë.