Në kuadër të turit të prezantimit me strukturat e policisë në rrethe, ministri i ri i Brendshëm, Sandër Lleshaj është takuar me drejtues të policisë në Gjirokastër.

Takimi me Lleshajt me drejtuesit e policisë është zhvilluar larg vëmendjes së mediave.

Mendohet se në qendër të takimeve ka qenë situata për të luftuar krimin në vend.

Me herët Lleshaj ka zhvilluar takime të ngjashme në Shkodër, Lezhë, Durrës dhe Elbasan.