Ministrja e Mbrojtjes Olta Xhaçka ka uruar të gjithë ushtarakët shqiptarë dhe familjet e tyre për Vitin e Ri.

Me një video ku orkestra frymore e Forcave të Armatosura performon “bareshën” e famshme, Xhaçka shpreh mirënjohjen për çdo efektiv të Forcave të Armatosura