Mirëmbajtja e rrugëve, ARRSH: Nis prokurimi, fondi 130 mln $ në 5 vite

Autoriteti Rrugor Shqiptar ka hapur sot procedurat e prokurimit për projektin e mirëmbajtjes së rrugëve më Bankën Botërore. Projekti ka një fond prej 130 mln dollarësh të shtrira në 5 vite, ndërsa parashikon mirëmbajtjen e 1300 km rrugë. 16 kompani ishin para kualifikuar më parë në bashkëpunim me Bankën Botërore për projektin e mirëmbajtjes së rrugëve më Bankën Botërore. Projekti i mirëmbajtjes së rrugëve më Bankën Botërore do të rrisë sigurinë dhe standardet e disa akseve kombëtare.