“Mission Impossible” duket se nuk të ketë një fund. Suksesi që ka pasur, i ka surprizuar të gjithë, sigurisht kjo dhe falë interpretimit të shkëlqyer të Tom Curise.

Pikërisht kjo gjë e ka çuar kompaninë filmike “Paramount Pictures” të mendojë të realizojnë jo një por dy filma të rinj “Mission Impossible”, që parashikohet të dalin në kinema në vitet 2021 dhe 2022.