Qyteti i Lezhes dhe fshatrat Zejmen Gjader Kallmet zona e Hiidrovorit Ishulli Lezha dhe ishull Shengjin, prej pak oresh jane ne erresire te plote.

Shkak u be nje stuhi e cila perfshiu rajonin e Lezhe. Punonjesit e OSHEE ne Lezhe ndodhen ne terren per te gjetur defektin dhe rikthimin e energjise.

Pasditen e se henes ne disa zona te vendit ka patur reshje shiu te shoqeruara me erera  dhe shkarkime atmosferike.

PUBLICITET