Policia e Shtetit u ka bërë apel drejtuesve të mjeteve drejtuesve që të mos dalin në det si pasojë e motit të keq.

“Si pasojë e motit të keq dhe detit me dallgë, Policia e Shtetit apelon për të gjithë drejtuesit e mjeteve lundruese, (peshkarexha, motorë uji , e çdo mjet tjetër lundrues që përdoret me qëllim turizmi) të mos dalin ne det deri në qetësimin e situatës”, njofton policia.