Një velierë në Himarë është përmbytur për shkak të motit të keq.

Anija ishte ankoruar në port që prej mbylljes së sezonit veror.

Por moti i keq dhe me erë të fortë ka këputur litarët e anijes.

Veliera, e cila shërbente si anije turistike, ndodhet gjysmë në ujë.