Tre pjesëtarë të një familje i ka zënë furtuna në det në Himarë, për shkak të motit të keq që përfshiu sot vendin.

Tre pjesëtarët e një familje dolën për të mbledhur rrjetat në det. Mësohet se babai dhe djali kanë dalë nga deti por është në kërkim gruaja.

Djali është transportuar në spitalin e Vlorës