Ndërkohë që vijon protesta para parlamentit, brenda saj po mban fjalën deputeti Myslim Murrizi i cili nuk pranoi të dorëzonte mandatin e deputetit.

“Jam kundër çdo qeverie që tallet me qytetarët. Boll u tallëm me shqiptarët si ata brenda në parlament ashtu dhe jashtë. Kryetarët vendosën të parët në lista servilët e tyre”