Black Out ne teatrin ‘Migjen”i. Ne naten e pare te festivalit Lulebore te kenges qytetare shkodrane nderpritet energjia elektrike.

Edhe pse ne erresire ne teatrin’ Migjeni’ prezantuesja Rudi Dembacaj shoqeruar nga publiku i gjere i pranishem kendojne kengen e Lulebores duke treguar kulturen e lartesuar qe buron ne kete qytet.

Gjate minutave ne erresire Dembacaj nuk nguroi te komunikoje permes batutave me publikun duke ironizuar dhe thumbuar per kete ngjarje te pakendshme.

Pas rreth 15 minutash energjia u rikthye serish ne teatrin Migjeni dhe festivali vijoi normalisht.