Ndahet nga jeta Jani Nehani ose i njohur edhe si Hyd Nehani.

Efektivi i policisë kufitare në Shkodër, Hydajet Nehani, njëkohësisht ka qenë edhe shofer i drejtorit të kufirit në Policinë e Shkodrës, Krenar Muça.

Hyd Nehani u infektua nga COVID-19 dhe me datë 1 tetor është nisur për t’u kuruar në Turqi por bëhet me dije se nuk i ka mbijetuar virusit të rrezikshëm.