Kryeministri Edi Rama ka shpjeguar mëngjesin e së premtes vendimin e qeverisë për të ndaluar importimin e makinave të përdorura mbi 10 vite në Shqipëri.

Përmbi videos së publikuar në rrjetin social Facebook, Rama shkruan se ky vendim do të kontribojë në cilësinë e jetesës së fëmijëve fillimisht e më pas të çdo qytetari.

MIRËMËNGJES

dhe me këtë videoinformacion rreth vendimit që ndalon importin e makinave me mbi 10 vite vjetërsi për të siguruar ajër më të pastër e shëndet më të mirë për fëmijët tanë e çdo qytetar, ju uroj një ditë të mbarë