E gjithë bota i ka thënë lamtumirë vitit 2018 dhe e ka pritur vitin e ri me fishekzjarrë të shumtë.

Aucklandi në zelandë të re ishte qyteti i parë i madh që lancoi fishekzjarrët, por kjo ishte vetëm fillimi. Q

ielli u ndriçua në gjithë botën në hyrje të vitit të ri.