Ne Shkoder para dhe tetraplegjiket jane kategori e diskriminuar, pasi ne vite nuk eshte punuar per njohjen e te drejtave te tyre.

Keshtu shprehet kryetarja e shoqates se tetra dhe paraplegjikeve ne Shkoder Gjina Ndou e cila thekson se do beje cfare eshte e mundur per integrimin e kesaj kategorie.

Pas kerkeses se shtruar nga Ndou kryetares se bashkise Shkoder Voltana Ademi per vendparkimet e invalideve prane institucioneve , duket se eshte arritur nje marreveshje.

Ne Bashkine Shkoder ka rreth 345 paradhe tetra plegjik ndersa te drejtat e tyre , vazhdimisht shkelen me kembe. Ndonese jane te drejta te parashikuara me ligj, invalidetet duhet te luftojne ashper me institucionet per te mbrojtur veten dhe dinjitetin e tye.