ZEF HILA TAKOHET ME BANORËT NJIHET ME PROBLEMET, GARANTON MBËSHTETJE. Pervec takimeve bashkebiseduese ne fshatrat e Bashkise se Re te Vau Dejesit, Kandidati I Partise Demokratike Zef Hila, eshte takuar edhe me banore te komunes se Hajmelit. Ne nje takim te rastesishem me ta, kandidati I PD-se eshte njohur me problemet kryesore te tyre, nder te cilat me problematike eshte cesthja e pronave per keta banore.

Kandidati I PD-se ka deklaruar se procesi I certifikimit te pronave do te nise menjehere pas zgjedhjeve te 21 Qershorit. Por nga ana tjeter, kandidati I PD-se ne kete zone ka deklaruar se nje vemendje e vecante do ti kushtohet fushes se arsimit ne plotesimin e te gjitha kushteve per femijet te cilet jane me te pafajshem se te gjithe dhe nuk meritojne te jene peng te politikes. Zona e Hajmelit nje nga zonat tradicionalisht te djathta kane garantuar mbeshtetjen per Partine Demorkatike dhe kandidatin Zef Hila ne zgjedhjet e 21 Qershorit