Ambsadori i BE-së, Luigi Soreca ka ngjitur majën e Vajushës në alpet shqiptare.

Ai ka postuar foto nga aventura në veri të Shqipërisë, ndërsa tregon edhe impresionet që përjetoi.

“Hiking në Lëpushë, ju çon në zemër të Alpeve shqiptare!

Ne u ngjitëm te Maja e Vajushës në 2050 metra, kufiri midis Shqipërisë dhe Malit të Zi.

Përvojë e mahnitshme, pamje dramatike në dy luginat. Për të mos u humbur” shkruan ai.