Lezha do te mireprese per here te pare 16 vajza finaliste te miss Intercontinetal Albania 2018.

Po vijojne me intensitet provat gjenerale te evenimentit te bukurise Miss Intecontinental Albania 2018, ku Shqiperia ku nata finale do te mbahet me dt 10 gusht ne kompleksin Royal Palace Shengjin. 16 vajza bukuroshe nga e gjithe Shqiperia por edhe me gjere do te ngjiten ne pasarele, ku njera prej tyre do te rrembeje kuroren e bukurise, e cila me pas do te perfaqesoje Shqiperin e ne Argjentine. Producenti Miss Intercontinental Albania Emirjan Perdoda shprehet se ka qene nje pune e gjate dhe lodhshme ne perzgjedhjen e vajzave pasi interesi ka qene i madh.

Koordinatoja e ketij eventi bukurie Denisa Maletaj thote se vajzat jane perzgjedhur me mjaft kujdes edhe pse ka qene e veshtire per nga numeri i larte i pjesemarrjes.

Fotografi i Miss Intecontinental Sonny K. Elson i cili ka qendruar ne cdo moment, thote se vajzat i permbushin te gjitha pritshmerite per kuroren e Miss-it.

Nata finalet do te mbahet me 10 gusht ne shengjin, ku evenimenti do shoqeroahet nga pjesemarrja e shume kengetareve te njohur te skenes shqiptare. Spektakli i bukurise Miss Intecontinental Albania 2018, vjen me mbeshtetjen mediatike te Star Plus.

 

PUBLICITET