Bujar Nishani ne konferencen shkencore ne Shkoder te organizuar nga keshilli i qarkut Shkoder me teme “Shkodra ne vitet e komunizmit 1945-1953”.

Nishani: Shkodra per momentin eshte marre peng nga individ apo grupe kriminale dhe per kete ndjeje keqardhje. Jam i bindur se eshte situate kalimtare dhe Shkodra do te dije ta kaloje.

Nishani komentoi ngjarjet e fundit ne Shkoder

gjate fjales se tij ne konferencen shkencore