Janë hapur në orët e para të mëngjesit të sotëm qendrat e votimit edhe në qytetin e Durrësit. Votimi ka nisur i rregullt në të gjitha qendrat e votimit. Qytetarët e Durrësit votojnë sot për dy kandidatë, Valbona Sako nga PS dhe Valdona Sakollari nga Bindja Demokratike.