30 objekte mes te cilave disa pa leje do te prishen nga bashkia Shkoder tek blloku i pallateve ne lagje Xhabiej.

Inspektoriati i Ndertimit ka nisur punen per prishjen e kryesisht shtesave te pallatave. Para 2 vitesh nisi nje investim i dhene nga qeveria dhe zbatuar nga bashkia Shkoder per

rehabilitimin e ketij blloku pallatesh por punimet u bllokuan per shkak te mos dhenies se shpronesimeve.

Tashme qeveria ka akorduar edhe fondin per shpronesimet ndersa perveç objekteve me leje do te shemben edhe shtesat pa leje.

Pas prishjes se ndertimeve pritet te nise puna per rehabilitimin e ketij investimi qe zvarritet prej te pakten dy vitesh.