PARTIA DEMOKRATIKE E SHKODRËS NË DITËN E PARË TË UNIVERSITETIT KA LËSHUAR AKUZA NDAJ QEVERISË.

ËSHTË DEPUTETJA E PD IZMIRA ULQINAKU AJO E CILA THA SE ARSIMI PO PËRJETON NË KRIZË TË RËNDË DUKE AKUZUAR KRYEMINISTRIN RAMA DHE MINISTREN LINDITA NIKOLLA.