Një makinë ka marrë flakë në autostradën Tiranë – Elbasan dhe ka shkaktuar trafik me rradhë të gjata.

Policia ka arritur në vendngjarje dhe ka bere te mundur lirimin i autostradës ndersa po heton per dhe zbardhjen e shkaqeve që ka shaktuar zjarrin në automjet.