Vera veçanërisht e nxehtë e këtij viti nuk i ndaloi dashamirësit e festivalit “Burning Man”, i cili këtë vit u bë edhe më i çmendur dhe i pazakontë se vitet e tjera, e madje pati pjesëmarrjen e shumë njerëzve të famshëm e të pasur.

Festivali u mbajt në shkretëtirën “Black Rock” të Nevadas, dhe zgjati nga 25 Gushti deri në 2 shtator. Si çdo vit, ishte fantastik.

Këto janë disa nga fotot që ranë më shumë në sy në festivalin ku njerëzit mblidhen me kostume të veçanta dhe ku digjen statuja të larta.