Harrojeni këpucën e kristaltë të Hirushes, këpucët më të kërkuara nga femrat janë prej ari diamanti dhe kanë një vlerë prej 17 milionë dollarësh.

Këto këpucë u prezantuan në një hotel me shtatë yje në Dubai. Në këtë event ishin të pranishëm rreth 50 të ftuar të zgjedhur nga llogaria e tyre bankare.

Ne donim të krijonim në palë këpucë vërtetë unike”- tha në prezantimin e tyre, Maria Majari bashkëthemeluesja e “Jada Dubai” që realizoi këto këpucë mjaft të veçanta.

Sipas The Sun titullin këpucët më të shtrenjta në botë e mbanin një palë këpucë më taka të holla që i kishte realizuar Debbie Ëingham për të bijën e një manjati nga Lindja e Mesme.

Ato këpucë vlenin “vetëm” 14 milionë dollarë dhe tashmë në vend të parë qëndrojnë këpucët e prej ari e diamanti që vlejnë 17 milionë dollarë.