Jane gjetur disa dokumenta dhe certifikata.Dokumentat jane gjetur nga kalimtaret dhe jane dorezuar ne redaksine e Star Plus TV.Dokumentat jane ne emer te Marte Ndoj, banuese ne Mirdite.Personat e interesuar te paraqiten prane redaksise se Star Plus Tv , Adresa: Rruga “Kole Idromeno” prane Hotel Colosseo.