Nina Ambrose, një grua nga Essex, Britani hoqi dorë nga puna e saj vetëm që të shkonte si vullnetare në azilin ku ndodhet babai i saj të cilin nuk e kishte parë prej 5 javësh.

Ajo punon në një kompani me produkte kozmetike, por me mbylljen e vendit për shkak të koronavirusit, Nina nuk mundej të shkonte të takonte të atin.

Roger Ambrose, 76 u shpërngul në një azil për të moshuarit në muajin janar. Nina e vizitonte 4-5 herë në javë.

Nina hoqi dorë nga puna e saj dhe filloi punë vullnetare në azilin e të moshuarve vetëm që të qëndronte me babain.

Gjithashtu ajo iu nënshtrua dhe trajnimeve për disa kohë. 49 vjeçarja shprehet se i është nënshtruar 8 testimeve për tu kualifikuar për këtë punë.