Qendra Rinore Arka ka patur të ftuar anëtarin e këshillit bashkiak dhe njëkohësh ekspert për pushtetin vendor Fatlum Nurja i cili bisedoi me të rinjtë për temën “Rini indiferente apo Shkodra ofron pak”.

Buxheti për të rinjtë në Shkodër sipas këshilltarit Nurja është tërësisht i pamjaftueshëm ndërsa tregon se si klasa politike në Shkodër shkon sipas lidhjeve familjare dhe fisnore…

Kjo bisedë me anëtarin e këshillit bashkiak Fatlum Nurja erdhi në kuadër të takimeve që zhvillon herë pas here qendra rinore Arka në Shkodër.