NDËRKOHË EDHE GJATË PASDITËS TË SË DIELËS VATRA TË REJA ZJARRI JANË SHFAQUR NË PREKAL TË NJËSISË POSTRIBË DHE NË FSHATIN KIR TË NJËSISË PULT.

ERA E FORTË KA FAVORIZUAR FLAKËT TË CILAT KANË DJEGUR KRYESISHT KODRAT ME SHKURRE.