Pak minuta pas deklarates se drejtorit te Policise Shkoder Vehbi Bushati per detajet e operacionit “MARANAJ” ku u arrestuan 11 persona, ka reaguar ne rrjetet sociale Kryeministri Rama.

Përshëndetje dhe përgëzime të gjithë forcave policore që u angazhuan në superoperacionin e Shkodrës, duke çmontuar dhe çuar prapa hekurave një grup kriminal keqbërësish👏Sot Shkodra është më e qetë e më e sigurtë se asnjëherë dhe Policia e Shtetit çdo ditë më efikase👍#RESPEKT🙏