34 të arrestuarit e operacionit VOL-VO 4, kanë ankimuar këtë të hënë vendimin e Gjykatës së Shkallës së Parë për Krimet e Rënda, që i la ata në burg.

Me anë të avokatëve të tyre mbrojtës, 34 të akuzuarit kërkojnë ndryshimin e masës së sigurisë. Gjykata pak ditë më parë vendosi të lejë në burg pa afat 24 persona, 8 prej tyre në arrest shtëpie dhe 2 në detyrim paraqitjeje.

Mes të akuzuarve që mbetën në arrest me burg, janë edhe dy ish-deputetët socialistë Arben Ndoka dhe Arben Çuko.