Ne diten Kombetare te Turizmit dhe ne kuader te Dites Kombetare te Trashegimise Kulturore DRKK Shkoder ne bashkepunim me Drejtorine Arsimore Rajonale te ketij qyteti organizojne panairin me veshje tradicionale.

Nderkohe me kete rast eshte prezantuar ekspozita me piktura ku jane paraqitur veshjet tradicionale te krahines se zones se mbishkodres sic eshte xhubleta.