Si pasojë e shpërthimit masiv në kryeqytetin e Libanit në Bejrut, deri më tani janë shpallur 50 të vdekur dhe mbi 4000 mijë të plagosur. Një bilanc ky shumë i rëndë.

Banorët e kryeqytetit janë përballur me momente tmerri, frike dhe ankthi. Nëpër rrugë shikon njerëz të gjakosur. Të tjerë të frikësuar për të afërmit e tyre.

Një video e postuar në “Tëitter” shihet një baba me fëmijën e tij në shtëpi dhe gjatë shpërthimit të madh, babi i trembur nuk dinte se çfarë të bënte apo si ta mbronte fëmijën e tij.

Duke u vërtitur nëpër shtëpi, ai e fut nën tavolinë dhe trupin e tij e kthen si mburojë për të. Për më shumë ndiqni videon: