Paola Jaku sapo është kthyer nga SHBA nga ku ka qënë pjesë e një kursi sportivo-social me pjesemarrje të disa shteteve të ndryshme.

Si përfaqësuese të Shqipërisë Jaku bën më dije se kanë qënë pesë vajza duke përfaqësuer disiplinën e futbollit edhe pse në këtë kurs përfshiheshin basketbolli tenisi volejbolli etj.

Pas dy javësh qendrim në amerike paola në një intervistë për Star Plus na njeh më në detaje rreth kësaj eksprience.

Paola Jaku si pjesëmarrëse në kursin sportive-social nga ku ndihmonte të rinjt të njiheshin me kulturat e njëri tjetrit ka marrë edhe një çertifikatë nga organizuesit.

E pyetur se si e sheh vijimsin e karrierës së saj pasi përveç se futbolliste e”Juban Danja” ajo ka kryer edhe kursin e trajnimit “UEFA B” Paola shprehet se dhëshiron që të merret gjatë me futboll ku pse jo në të ardhmen të jetë edhe trajnere e ekipit kombëtarë.

Paola ka një dashuri të veçantë për futbollin, ndaj dhe e ushtron këtë sport futbollistja shkodrane që shkëlqen me talentin e saj në këtë sport përveç se pjesë e ekipit të parë të futbollit të fermave “Juban Danja” ajo është aktivizuar herë pas here edhe në ekipin kombëtarë.