Kreu i kabinetit qeverisës, Edi Rama në prag të fundvitit ka vendosur që të mbledhë kryesinë dhe Asamblenë e Partisë Socialiste. Këto mbledhje do të zhvillohen jashtë radhe ndryshe nga se është vepruar.

Në datën 24 dhjetor, kryeministri Rama ka vendosur të mbledhë Kryesinë, ndërsa në datën 28 dhjetor është vendosur mbledhja e Asamblesë e PS-së.

Mësohet se gjatë mbledhjeve do të bëhet një bilanc politik dhe qeverisës.