Një belg i dyshuar se kërkonte të kryente një sulm kundër ambasadës Amerikane në Bruksel u arrestua dje, njoftoi prokuroria federale belge.

“I dyshuari u dënua dhe është nën arrest për tentativën për atentat në një kontekst terrorist dhe për përgatitjen e një sulmi terroriste”, thekson i njëjti burim, duke konfirmuar një informacion të dalë më herët në median belge.