Vendi ynë do të mbetet në valën e të nxehtit Saharian duke mbajtur mot me diell dhe temperatura të larta.

 

Era do të jetë e lehtë me drejtim Perëndimin me shpejtësi 7 m/sek në bregdet.

 

Temperaturat e ajrit sjellin rritje të lehtë në mëngjes dhe mesditë duke variuar në zonat malore 17/35C, zonat e ulëta 22/38°C dhe zonat bregdetare 23/37°C.