Kryeministri Edi Rama nga Lushnja ku ndodhej për turin e ‘Llogaridhënies’ me qytetarët duke komentuar shkarkimet nga Vettingu,

deklaroi se prokurorët dhe gjyqtarët e larguar nga sistemi për pasuri të pajustifikuar nuk do të shpëtojnë, pasi do të përgjigjen si e kanë vendosur.

Cdo ditë para Vettingut dalin njerëz që kanë pasur peshë në sistem dhe një pjesë e tyre përjashtohen. Historia nuk mbaron këtu me ata që kanë histori të justifikuara,

pasi ‘dardha e ka bishtin mbrapa’. Kjo do të kërkojë kohën e vet, nuk bëhet sa hap dhe mbyll sytë.’

PUBLICITET