Partia Demokratike do të mblidhet sot në Shkodër. Mësohet se takimi do të zhvillohet në orën 13:00 dhe vjen një ditë pas takimit që opozita zhvilloi me delegacionin e Parlamentit Europian.

Opozita ka marrë një vendim ekstrem të diegies së mandateve, duke kërkuar zgjedhje të parakohshme me një qeveri tranzitore.