E MENJËHERSHME KA QENË PËRGJIGJA E PD PAS DEKLARATAVE TË KRYEMINISTRIT DHE AKUZAVE TË TIJ PËR PROKURORINË.

ISH DEPUTETI I PD ENKELEJD ALIBEAJ THA SE AI QË KA KONTROLLIN MBI PROKURORINË DUKE MBROJTUR KRIMINELËT E TIJ NUK ËSHTË ASKUSH TJETEËR POR VETËM KREU I QEVERISË RAMA.